Articole / Documente

Termeni și condiții de utilizare

Condiții generale

Site-ul www.privilegedevelopment.ro este un site comercial, proprietate a S.C. Privilege Development S.R.L. Toate informațiile conținute în acest site sunt proprietatea S.C. Privilege Development S.R.L. Folosirea, incluzând vizitarea și cumpărarea de servicii de pe site-ul www.privilegedevelopment.ro, implică acceptarea termenilor și a condițiilor detaliate mai jos.

1. Utilizarea informațiilor

Accesarea site-ului www.privilegedevelopment.ro, folosirea informațiilor prezentate de acesta, vizitarea paginilor, cumpărarea de servicii sau trimiterea de email-uri adresate firmei S.C. Privilege Development S.R.L. se realizează în mod electronic, considerându-se astfel că utilizatorul consimte primirea notificărilor de la S.C. Privilege Development S.R.L. în modalitate electronică, incluzând și comunicări prin e-mail sau prin anunțuri pe site. S.C. Privilege Development S.R.L. garantează utilizatorului acces limitat, în interes personal, pe www.privilegedevelopment.ro și nu îi conferă dreptul de a descărca sau de a modifica parțial sau integral site-ul, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul și conținutul acestuia în orice altă manieră, fără acordul scris al S.C. Privilege Development S.R.L. Pe siteul www.privilegedevelopment.ro utilizatorul este responsabil pentru toate activitățile pe care le desfășoară. S.C. Privilege Development S.R.L. nu poate fi făcută responsabilă pentru acțiunile survenite în urma activităților utilizatorilor sau în urma utilizării de către aceștia a informațiilor prezentate pe siteul www.privilegedevelopment.ro.

2. Vizitatori

Orice persoană care vizitează site-ul www.privilegedevelopment.ro și care oferă date sau informații cu caracter personal își manifestă acordul în mod expres și neechivoc pentru următoarele: S.C. Privilege Development S.R.L. să-i trimita prin email buletine informative cu privire la ultimele noutăți apărute pe site; prelucrarea acestor date și informații personale de către S.C. Privilege Development S.R.L. în vederea efectuării de studii de piață sau transmiterii de materiale promoționale. În conformitate cu prevederile legii 677/2001 dispuneți de urmatoarele drepturi: dreptul de informare, dreptul de acces, dreptul de intervenție, dreptul de opoziție, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a va adresa justiției. Pentru exercitarea acestor drepturi vă rugăm să ne contactați prin intermediul secțiunii "Contact" de pe site.

3. Calitatea serviciilor

Obligațiile S.C. Privilege Development S.R.L. se rezumă la administrarea site-ului.

4. Litigii

Prin folosirea site-ului www.privilegedevelopment.ro (vizitarea sau cumpărarea serviciilor oferite de acesta), utilizatorul se declară de acord cu "Termenii și condițiile de utilizare" de mai sus. Orice dispută de orice fel care ar putea să apară între utilizator și S.C. Privilege Development S.R.L. sau partenerii săi se va rezolva pe cale amiabilă. Dacă aceasta nu va fi posibilă, conflictul va fi soluționat în instanță, în conformitate cu legile române în vigoare.

5. Dispoziții finale

S.C. Privilege Development S.R.L. își rezervă dreptul de a putea efectua orice modificări ale acestor prevederi, precum și orice modificări ale site-ului www.privilegedevelopment.ro și a structurii acestuia, inclusiv modificări ce ar putea afecta site-ul, fără notificare prealabilă. S.C. Privilege Development S.R.L. nu va putea fi făcută responsabilă pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauză, inclusiv din cauza unor modificări, setări, etc., care nu sunt făcute de către administratorul site-ului și nu răspunde de conținutul, calitatea sau natura altor site-uri la care se ajunge prin legături de pe site-ul www.privilegedevelopment.ro, indiferent de natura acestor legături. Pentru respectivele site-uri, răspunderea o poartă, integral, proprietarii acestora. S.C. Privilege Development S.R.L. își rezervă dreptul de a introduce bannere publicitare de orice natură pe oricare pagină a site-ului www.privilegedevelopment.ro, cu respectarea legislației în vigoare. Este interzisă copierea sau reproducerea informațiilor conținute pe site fără aprobarea scrisă a autorilor. 

Am citit cele enuntate mai sus și declar că sunt de acord cu termenii și condițiile de utilizare.

Website templates by JustDreamweaver.com