Articole / Documente

Consultanță certificare ISO

Consultanță certificare ISOISO 9001 - Sistem de management al calității (SMC)
ISO 14001 - Sistem de management de mediu (SMM)

ISO 9001 - Sistem de management al calității (SMC)

Standardul ISO 9001 poate ajuta o organizație să își satisfacă clienții, să își îmbunătățească continuu activitatea și să îndeplinească cerințele legislative. ISO 9001 are în vedere o abordare bazată pe managementul proceselor organizației, orientarea către client și evaluarea satisfacției acestuia, precum și angajamentul top managementului pentru o îmbunătățire continuă.

Pentru orice organizație, indiferent de mărime sau domeniul de activitate, certificarea unui Sistem de Management al Calității (SMC) este o dovadă a angajamentului pentru calitate.

Oferim suport in implementarea Sistemului de Management al Calității, conform ISO 9001. Certificarea ISO 9001 demonstrează că organizația în cauză funcționează în acord și pe baza unui sistem de calitate recunoscut internațional și reprezentativ atât pentru calitatea produselor și serviciilor, cât și a managementului organizației respective.

ISO 14001 - Sistem de management de mediu (SMM)

Suport în implementarea Sistemului de Management de Mediu, conform ISO 14001, sistem în care se dorește reducerea la minim a poluării mediului înconjurător și a consumului de resurse. Standardul ISO 14001 se aplică acelor aspecte de mediu asupra cărora organizația are control sau asupra cărora este posibil să aibă influență.

Standardul ISO 14001 solicită unei organizații să declare ceea ce face în privința controlării și reducerii impactului său asupra mediului înconjurător, să realizeze în practică ceea ce a declarat în politica sa de mediu, să înregistreze ceea ce s-a întâmplat și să învețe din experiențe.

Oferim soluții profesionale, optime și rapide la problemele de mediu ale organizațiilor prin servicii de consultanță și audit de mediu. Astfel, organizațiile vizate își pot îmbunătăți performanțele de mediu și financiare prin reducerea impacturilor și riscurilor de mediu, optimizarea proceselor și eficientizarea investițiilor.

Website templates by JustDreamweaver.com