Articole / Documente

Servicii - lucrări de hidroizolații

Hidroizolații
 

 

Executăm lucrări de hidroizolații la:

- terase: circulabile și necirculabile;
Hidroizolații rutiere - poduri/viaducte 4 - acoperișuri: blocuri, vile și case;
- drumuri: poduri, pasaje și viaducte;
- parcări: subterane și supraterane;
- hale industriale;
- depozite;
- subsoluri;
- fundații;
- piscine.

Oferim de asemenea consultanță de specialitate în domeniul execuției lucrărilor de hidroizolații, venind în sprijinul clienților noștri cu recomandări și soluții tehnice verificate în ceea ce privește: aplicarea unui anumit tip de sistem hidroizolant, materialele necesare și domeniul lor de aplicare, cantități necesare și graficul de execuție.

Hidroizolații rutiere - poduri/viaducte 1 Hidroizolații rutiere - poduri/viaducte 2 Hidroizolații rutiere - poduri/viaducte 3 Hidroizolații rutiere - poduri/viaducte 5

Verificarea calității hidroizolațiilor

Toate lucrarile de hidroizolații se execută cu personal de specialitate având un înalt grad de calificare în domeniu. Lucrările se execută strict în conformitate cu condițiile și prevederile documentației de execuție și a reglementărilor specifice în vigoare.

La finalizarea lucrărilor de hidroizolații efectuăm, după caz, probări ale etanșeității prin inundare sau, prin intermediul unor institute abilitate, teste de aderență.

Durabilitatea hidroizolației implică un sistem funcțional ce presupune verificarea, exploatarea și întreținerea acesteia. În acest sens, efectuăm controlul calității hidroizolației pe tot parcursul lucrărilor și oferim consultanță și servicii cu privire la exploatarea și întreținerea acesteia.

Furnizori de prestigiu

Dorim să amintim că toate materialele și accesoriile utilizate provin de la furnizori de prestigiu, recunoscuți pe plan modial pentru calitatea produselor oferite și care pot întradevar garanta succesul.

Suntem abilitați să punem în operă materialele utilizate în lucrările de hidroizolații, iar la cerere se pot transmite recomandări, precum și orice alte doumente necesare (ex. după caz, Agrement Tehnic, Aviz Tehnic, Fișă Tehnică, Declarație de Performanță etc.).

Portofoliu lucrări de hidroizolații

Selecție lucrări reprezentative:
- Centura Constanței;
- Autostrada Orăștie-Sibiu;
- Pod Dunărean - Giurgeni;
- Centura București;
- Metrou București - Magistrala M5.

Website templates by JustDreamweaver.com